29 Mart 2019

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDIK

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDIK.

14.03.2019 tarihinde Bursa Teknik Üniversitesi Mimar Sinan Yerleşkesi‘nde gerçekleştirilen İş Birliği Toplantısı‘na TMMOB Tekstil Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan USLU  katıldı.

Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif KARADEMİR‘in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantının ilk aşamasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi ÖĞÜT gerçekleştirdiği sunum ile TMMOB Oda Yönetim Kurulu Üyeleri‘ne Bursa Teknik Üniversitesi ile ilgili genel ve güncel bilgiler aktardı.

TMMOB Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeleri arasında karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantının ikinci aşamasında Bursa Teknik Üniversitesi‘nde uygulamaya konan Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı onaylı, lisans öğrencilerinin bir yarıyıl boyunca anlaşmalı firmalarda istihdam edilmesine yönelik Sektörel Eğitim Programı‘nın (BTÜ-SEP) önemi üzerinde durularak, programın başarıyla devam ettiği sanayi ve öğrenciyi bir arada buluşturduğu ve meyvelerinin sektörel bazda toplanmaya başlandığının altı çizildi.

TMMOB Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeleri arasında gerçekleştirilen bu İş Birliği Toplantısı ve nazik davetleri için Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif KARADEMİR‘e teşekkürlerimizi sunarız.

Bursa Şube Haberleri