Güney Bölge Şube Haberleri

30 Aralık 2019

Gaziantep İl Temsilciliği Ziyaretimiz-27.12.2019

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Emre Fidan ve Oda Yönetim Kurulu Sekreteri Ahmet H. Dinçer 27.12.2019 tarihinde Gaziantep İl Temsilcimiz Doç Dr. Seval Uyanık ile birlikte Gaziantep’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Gaziantep Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığı ziyaret edildi, öğretim üyesi Doç.Dr. H. İbrahim Çelik ve Canan Kılıç ile görüşüldü, bölüme ait tekstil işletmeleri ile laboratuvarları gezildi, Oda-Üniversite işbirliği olanakları değerlendirildi.

 

Daha sonra Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci ziyaret edilerek Oda-GAİB işbirliği imkanları görüşüldü. Görüşmeye meslektaşlarımız Ali Hamamcıoğlu ve Metin Aksu da katıldı.

 

Gaziantep İl Temsilciliğimiz için ofis tahsis eden Gaziantep Sanayi Odası Genel Sekreterliğine teşekkür ziyaretinde bulunuldu, GSO Genel Sekreter Yardımcısı Yusuf İzzettin İymen ile Oda-Sanayi işbirliği imkanları görüşüldü.

 

İl Temsilciliğimizin düzenlediği ve akşam yemeğine katılan 73 meslektaşımız arasında yeni mezunların yanı sıra 50 yıllık deneyime sahip tekstil mühendisleri de vardı. Yemekte Oda Yönetim Kurulu Başkanı Emre Fidan bir konuşma yaptı. Şubenin kapanma sebebini açıkladı, tekrar açılması için Genel Kurula öneri götürüleceğini belirtti. Katılımcılar tarafından bölge için çok önemli olan tekstil ve deri sektörlerinde TMO’nun şube eksikliğinin duyulduğu dile getirildi.

Güney Bölge Şube Haberleri