0

Tekstil Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ve Kimya Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin ortaklaşa düzenledikleri  “ 16. Tekstil Teknolojisi ve Kimyasındaki Son Gelişmeler Sempozyumu” Bursa Akademik Odalar Birliği yerleşkesinde bir kahvaltı ve Basın Açıklaması ile kamuoyuna duyuruldu.
Tekstil Teknolojisi ve Kimyasındaki Son Gelişmeler Sempozyumu’nun 16ıncısı, 2. Kez Uluslararası olarak  “Türkiye’de Tekstil Sektörünün Geleceği” ana temasıyla 4-5-6 Mayıs 2017 tarihlerinde Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) yerleşkesinde düzenlenecektir.

Sektörün tüm bileşenleriyle birlikte “Tekstil Sürecek…!Ama,Ne Pahasına?” ve “Türkiye’de Teknik Tekstillerin Üretimi ve Ekonomisi” konulu birer panelde tartışılacağı bir platform oluşturmanın amaçlandığının vurgulandığı konuşmalar sonrası TMMOB Kimya Mühendisleri Odası  Bursa  Şube başkanı Ali Akça tarafından sempozyum duyurusunun yapıldığı bir Basın Açıklaması okunmuştur.

Sempozyum için yapılan Basın Açıklaması için: http://tmo.org.tr/2548-2/

Yorum Bırakın